Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Záró konzol támasztékkal

Záró konzol támasztékkal

Tubus

Záró konzol támasztékkal
6 618 Ft
Cikkszám: 70080

Elérhetőség: Külső raktáron

Alap záró konzol a Tubus Locc-hoz. A szett tartalmazza a záró konzolt és a támasztó részt (a Lock 12 mm-es átmérőjéhez).

Vagy

Részletek

tubus záró konzol támasztékkal

Alap záró konzol a Tubus Locc-hoz.
A szett tartalmazza a záró konzolt és a szorítórészt (a Lock 12 mm-es átmérőjéhez). Mindig együtt érdemes kicserélni! A szett tartalmazza még a támasztó részt a kampóval együtt.
Tanács: Más átmérőjű szorító rész is elérhető az Abus oldalán.
tubus
Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.
Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.
tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Márka Tubus
Szín Fekete

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: