Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Tara első csomagtartó

Tara Lowrider#Fekete

Tubus

Tara első csomagtartó
26 502 Ft
-tól
Cikkszám: 20000

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Tubus egyik legnépszerűbb csomagtartója, amely már bizonyított az évek folyamán.

Kérjük, válasszon!
26 502 Ft
Vagy

Részletek

Tubus TARA:

A legkeresettebb Tubus csomagtartó, ami az elmúlt 18 év során lett tervezve, és csak úgy ismerik, mint az “elpusztíthatatlan igásló”. Szabályozható oldalsó karjaival és a különböző felszerelő lyukak segítségével könnyen szerelhető csaknem minden villára. A TARA-nak különálló rögzítő fűzőlyukai vannak a sárvédő merevítéséhez.

 A TARA súlya mindössze 360 gramm + rögzítő szett 140 gramm.

Maximális terhelhetősége 15kg.

A TARA első csomagtartó 28"/26"-os kerékméretekhez alkalmazható valamint 28"/26"-os kerékméret mellett a Big Apple külső gumikhoz is elérhető.


Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

A tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Márka Tubus
Méret 26"/28"
Súly kb. 505 gramm
Anyag 25CrMo4
Kiszerelés Első
Rögzítés csomagtartó szemre a villán
Garancia 25év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: