Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Tara (Big Apple) első csomagtartó

Tara (Big Apple) első csomagtartó

Tubus

Tara (Big Apple) első csomagtartó
26 502 Ft
Cikkszám: 20004

Elérhetőség: Készleten

A Tubus egyik legnépszerűbb csomagtartója, amely már bizonyított az évek folyamán.

Vagy

Részletek

Tubus TARA Big Apple:

A legkeresettebb Tubus csomagtartó, ami az elmúlt 18 év során lett tervezve, és csak úgy ismerik, mint az “elpusztíthatatlan igásló”. Szabályozható oldalsó karjaival és a különböző felszerelő lyukak segítségével könnyen szerelhető csaknem minden villára. A TARA-nak különálló rögzítő fűzőlyukai vannak a sárvédő merevítéséhez.

 A TARA súlya mindössze 360 gramm + rögzítő szett 140 gramm.

Maximális terhelhetősége 15kg.

A TARA első csomagtartó 28"/26"-os kerékméretekhez alkalmazható valamint 28"/26"-os kerékméret mellett a Big Apple külső gumikhoz is elérhető.


Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

A tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Márka Tubus
Szín Fekete
Súly kb. 462 gramm
Anyag 25CrMo4
Kiszerelés Első
Rögzítés gyári csomagtartófuratokkal az első villára
Garancia 25év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: