Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Stayholder rögzítő

Stayholder rögzítő

Tubus

Stayholder rögzítő
2 488 Ft
-tól
Cikkszám: 30011

Elérhetőség: Információ termék választás után

Stayholder rögzítő elem, fekete és ezüst színben rendelhető.

Kérjük, válasszon!
2 488 Ft
Vagy

Részletek

Tubus stayholder rögzítő
A stayholder rögzítő elem a csomagtartó és a támasztópálca összeszereléséhez szüksége. Ezzel a támasztópálca tetszőleges szögben beállítható.
A termék egy darab elemet tartalmaz, a csomagtartóhoz 2 darabra van szükség.
Tubus
Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.
Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.
tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Márka Tubus
Súly 27 gramm

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: