Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Rugós rögzítő Cargo Evo-hoz

Rugós rögzítő Cargo Evo csomagtartóhoz

Tubus

Rugós rögzítő Cargo Evo-hoz
4 943 Ft
Cikkszám: 70114

Elérhetőség: Készleten

Cargo Evo csomagtartóhoz rozsdamentes acélból készült rugós rögzítő, a csomagok még stabilabb tárolása érdekében. 2012-es modellektől.

Vagy

Részletek

tubus rugós rögzítő Cargo evo

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült rugós rögzítő Cargo Evo termékekhez 2012 óta. Szerszámok nélkül pillanatok alatt felszerelhető.

tubus

Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Anyag rozsdamentes acél
Márka Tubus
Szín rozsdamentes
Súly 108 g

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: