Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Logo Evo

Logo Evo

Tubus

Logo Evo
36 454 Ft
-tól
Cikkszám: 80100

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Tubus utazási mestere, a Logo is frissítve lett. Ilyen például a 3D-láb, mely tökéletes erőelnyeléssel és beépített csavaros kapcsolódással rendelkezik.  Új fejlesztésű nagyon könnyű rögzítő részei gondoskodnak az egyszerű a kerékpárvázra való felszerelésről. Ilyen például a Klikk rugós rögzítő eszköz is. Az új Logo tipikus alsó sínnel rendelkezik, így lejjebb kerül a súlypont illetve jabul a kerékpározás közben stabilitás.

Kérjük, válasszon!
36 454 Ft
Vagy

Részletek

A Logo is korszerűsödött: 3D-lábával szétoszlatja a terhelést, sokkal jobban, mint a hagyományos verziók. Mivel a csomagtartó lábait kijjebb emeli, mint a váz síkja, megakadályozza, hogy a csomagtartó ütközzön a támvillával. A csavarozás tervezett helye miatt, a csavar nem lóg ki a 3D elem síkjából.  Az új szuper könnyű rögzítő szett tartók a vázhoz való rögzítéséhez és klikk rendszerű rugós rögzítővel. A Logo Classic-hoz hasonlóan, a Logo Evo különös alapossággal készült és a csomagok is egy szinttel lejjebb függnek rajt. Az új Logo Evo rendelkezik a jellegzetes lejjebb lévő tartóval, minél lejjebb kerül a súlypont annál stabilabb a kerékpár. A csomagtartó tetjén elég hely van a sátor, a matrac és a hálózsák rögzítésére. A Logo Evo hátsó lámpa fogadóval felszerelt.

 A Logo Evo csak 600 grammot nyom, a rögzítő szett emelett plusz 138 grammot jelent. Maximális terhelhetősége 40 kg. A Logo Evo hátsó csomagtartó 28"/26"-os kerékméretekhez egyaránt alkalmazható.

További információk

Márka Tubus
Súly 600 gramm
Anyag 25CrMo4
Extrák Maximális terhelhetősége 40 kg
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: