Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Fly Classic

Fly Classic#Fekete

Tubus

Fly Classic
33 137 Ft
-tól
Cikkszám: 40000

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Fly Classic két darab hajlított csőből készül, így az egyik a legletisztultabb csomagtartó a könnyű súlyú kategóriában. A kevesebb több, 341 gramm, mely kiegészül a rögzítő alkatrészek 67 grammjával súlya ellenére is 18 kg a teherbírással rendelkezik. Ezek a jellegzetességek teszik még eredményesebbé ezt a modellt. A Fly Classic esetében a szofisztikált dizájn és a funkció tökéletes harmoniában van.

Kérjük, válasszon!
33 137 Ft
Vagy

Részletek

Keskeny könnyed tervezésű Tubus hátsócsomagtartó, kimondottan az egyszerű vonalvezetés és a kis súly volt a fő tervezési szempont. Felépítése miatt ideális az országúti kerékpárokhoz túrázások alkalmával. 369 grammos tömegével és 18 kg-os terhelhetőségével nagyon jó társ a könnyed túrákon. Fekete festett és ezüst színen kívül van rozsdamentes változat is. Az ügyesen tervezett geometriájának köszönhetően alkalmas 28"-os és 26"-os kerekű kerékpárakhoz is. Egy darab támasztópálcával rögzíthető az országúti fékcsavarjához.

A FlyClassic tökéletes, ha a könnyű súly használata a cél. A kicsi rakodó felület eredményeként a Fly Classic tökéletes csomagtartó a kerékpáros táskák számára. A Fly Classic egy szimpla rúd segítségével rögzíthető a fék hídnál. Ha valaki még elegánsabb csomagtartót szeretne, a Fly classic már rozsdamentes acél változatban is kapható

További információk

Márka Tubus
Méret 26"/28"
Súly 341 gramm (rögzítő szett: 67 gramm)
Anyag 25CrMo4
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: