Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Duo első csomagtartó

Duo első csomagtartó

Tubus

Duo első csomagtartó
23 186 Ft
Cikkszám: 600001-001

Elérhetőség: Készleten

A DUO valaha TARA volt, amíg összekötő ív nélkül nem lett gyártva. Ha a kerékpár villán van külső és belső fűzőlyuk, akkor a DUO a helyes választás. A DUO és a TARA jól bírja az extrém terhelést és illik szinte minden táskához.
Vagy

Részletek

tubus DUO:

A DUO két részből áll, első kerék feletti összekötő ív nélkül. Az első villa szárakat közre fogja, rögzítéséhez fűzőlyukak kellenek a villa szárakon és a villapapucsokon egyaránt. A táskák felszerelése és a kerékpározási teljesítőképesség hasonló a TARA-hoz. A DUO különösen alkalmas tandemekhez vagy túrakerékpárokhoz, közepes terheléshez, és majdnem minden típusú kerékpáros táska szállítására alkalmas.

A DUO súlya mindössze 485 gramm + rögzítő szett 44 gramm. Maximális terhelhetősége 15 kg.

A DUO csomagtartó 28"/26"-os kerékméretekhez egyaránt alkalmazható.

tubus:

Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

A tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.

További információk

Márka Tubus
Szín Fekete
Súly 485 gramm + rögzítő szett 44 gramm
Anyag 25CrMo4
Kiszerelés Első
Rögzítés gyári villafuratokra
Garancia 25év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: