Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Cargo Evo

Cargo Evo

Tubus

Cargo Evo
33 137 Ft
-tól
Cikkszám: 11100

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Cargo Evo  egy igazi klasszikus - nem rég lett frissítve, hogy megfeleljen minden modern elvárásnak. A sokoldalú csomagtartó még jobb is lett, mivel olyan fontos részleteket fejlesztettek rajta, mint a 3D-láb, mely most tökéletes erőátvitellel és beépített csavaros kapcsolódással rendelkezik.

Kérjük, válasszon!
33 137 Ft
Vagy

Részletek

Az új rendkívül könnyű rögzítőrészek, a felszerelés után is a kereten maradnak. A Cargo Evo 3D-lábbal rögzíthető, ami tökéletesen elnyeli az erőket és rendelkezik a csavarok számára a rögzítési pontokkal is. Új fejlesztésű nagyon könnyű rögzítő részei gondoskodnak az egyszerű a kerékpárvázra való felszerelésről. Ilyen például a Klikk rugós rögzítő eszköz is. A Cargo Evo a kereten túlfutó csöveivel gondoskodik a kerékpár hátsó lámpájának védelméről. Az elkövetkező 25 év túráira és kirándulásaira teljesen fel van készülve.

 A Cargo evo súlya csak 530 gramm, a  rögzítő szett  ezen felül plusz 138 grammot nyom. Maximális terhelhetősége 40 kg. A Cargo Evo hátsó csomagtartó 28" vagy 26"-os kerékméretekhez alkalmazható.

További információk

Márka Tubus
Súly 530 gramm
Anyag 25CrMo4
Extrák Maximális terhelhetősége 40 kg
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: