Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Expedíciós Motorvédő/Csúszólemez – Vízhűtéses BMW R1200GS/GSA modellekhez (2013-tól)

Expedíciós Motorvédő/Csúszólemez

Touratech

Expedíciós Motorvédő/Csúszólemez – Vízhűtéses BMW R1200GS/GSA modellekhez (2013-tól)
79 560 Ft
Cikkszám: 01-045-5135-0

Elérhetőség: Külső raktáron

A Touratech Expedíciós Motorvédő/Csúszólemez páratlan védelmet nyújt a vízhűtéses BMW R1200GS-nek. A nehéz körülmények elviselésére tervezett rozsdamentes acél alap elnyeli és elvezeti az ütések energiáját és kellően alátámasztja a túlméretezett 4mm vastag alumínium hajlított védőlemezt, melyen a szálerősítésű műanyag szánok vannak elhelyezve, mely szánok a csavarok fejét is védik és könnyen csúszó felületükkel segítik a motor túljutását az akadályokon.


Extra védelmi igény esetén bővítőt is lehet vásárolni hozzá (01045-5145-0). Ha pedig teljes hosszúságú védőlemezt szeretnél venni, rendeld meg az Hosszított Expedíciós Védőlemezt (01-045-5140-0).

Vagy

Részletek

Megérkezett végre az R1200GS-hez tervezett motorvédő lemez, mely minden komoly túrához szükséges. Az R1200GS/GSA motorokat off-road használatra tervezték, de nincs igazi védelem vagy váznyúlvány a motorblokk alatt, mely megvédi a sérülésektől. A kipufogócső is a motorblokk alatt van elvezetve, mely még jobban indokolja a védőlemez beszerzését és felszerelését. A Touratech 3szintű ütéselnyelő védelmet tervezett az R1200GS/GSA motorodhoz.

Expedíciós motorvédő/csúszólemez dizájn:

Az alap, az első szintű védelem a 4mm vastag rozsdamentes acél alaplemez, mely arra lett tervezve, hogy elnyelje az ütközés energiáját és optimálisan oszlassa el az ébredő erőket, ehhez az alaphoz csatlakozik 6 stabil ponton az alumínium csúszólemez és 5ponton a motorblokkhoz.

A következő védelmi szint a 4mm vastag, ellenálló alumínium védőlemez. A lemezbe tervezett merevítő csatornáknak köszönhetően elértük a maximális erősséget és keménységet. A széles fedésnek köszönhetően a védőlemez megvédi a motorblokkot és a kipufogó csövet a vízhűtéses motorokon. A 6 rögzítőcsavar a merevítő csatornákba van süllyesztve, így a szerelhetőség könnyű maradt, viszont a csavarfejek is védve vannak. A védőlemez eleje felfelé hajlik, így képes megvédeni az R1200GS létfontosságú alkatrészeit, mint az olajszűrő és hűtő, melyek gyári kiképzés szerint védtelenek.

A harmadik, utolsó védelmi szint, hogy a védőlemez két csatornájában szálerősítésű műanyag csúszkák vannak csavarozva, melyek elnyelik az ütések energiáit és könnyen csúszó felületet jelentenek, ha valamin át kell csúsznia a motor aljának (farönk, szikla, stb.) A gondos tervezésnek hála, a műanyag szánok védik a csavarok fejeit is.

Expedíciós Motorvédő/Csúszólemez fontosabb jellemzők:

  • extra erős, 4mm vastag alumínium konstrukció, rozsdamentes erősített alaplemezzel
  • elérhető  feketére anodizált színekben is.(01-045-5136-0)
  • méretek: ~460mm hosszú és ~292mm széles a legszélesebb pontján
  • rögzítő csavarok védett helyen vannak
  • hullám alakú hosszcsatornák a maximális erősség és védelem eléréséért
Mellékletek

További információk

Márka Touratech
Méret L
Szín Szürke
Súly 2,222 Kg
Magasság 292 mm
Szélesség 460 mm
Anyag rozsdamentes acél, aluminium védő lemezzel, szál erősített műanyag szánok,
Extrák védelem az egész motor aljnak, off-road használathoz, csúszó felület, rögzítő csavarok védett helyen vannak,
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: