Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Tube kit +Sawyer filter- Vízszürő készlet

Tube kit +Sawyer filter

Source

Tube kit +Sawyer filter- Vízszürő készlet

Normál ár: 17 842 Ft

Kedvezményes ár: 8 921 Ft

Cikkszám: 2530300200

Elérhetőség: Készleten

A Source 2016-os fejlesztése ez a vízszűrő készlet. Bármilyen szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, a Source hidratációs renszereivel kompatibilis. Bármilyen szabadtéri forrásból származó vizet képes megszűrni a beépített in-line szűrő segítségével.


A csomag tartalmazza:  • Ivószelep

  • szelep tető

  • ivócső

  • in-line szürő

  • tisztító fecskendő

Vagy

Részletek

Egy túra egyik sarkalatos pontja a folyadék pótlás, hála Sourc-nak egyre kevesebb a kifogás az álmok megvalósítására. A Source kifejlesztett egy vízszűrő készletet melynek segítségével bármilyen szabadtéri forrás, patak, tó vize ihatóvá válik a számunka. Élvezzhetjük a tiszta vizet bárhova is megyünk és nem kell magunkkal hurcolni fölösleges sűlyokat vizes palackok formájába.

Használata rendkívül egyszerű feltöltjük a hidratációs rendszert majd az ivócsövön keresztül a megszürt folyadékot megisszuk. Ha a tartály kiürült érdemes jó alaposan átmosni, hiszen a tartályba még szennyezett folyadék került. A szürő az ivócső része. A csomag tartalmaz egy tisztító fecskendőt , melynek segítségével a használaton kívüli szűrő és kimosható, ha folyási iránnyal ellentétesen nyomunk át rajta tiszta vizet.

A szürő akár 100000 liter folyadékot képes megszűrni. Eltávolítja a baktériumok(Salmonella, a kolera és E. coli)  és egysejtűek 99,9999%-át. Teljesen vegyszer mentes a használata.

Mellékletek

További információk

Márka Source
Extrák bármilyen Source hidratációs rendszerrel kompatibilis, vegyszer mentes,
Kiszerelés db
Garancia 2 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: