Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

ULTRA GRIP GLOVE

ULTRA GRIP GLOVE

SEALSKINZ

ULTRA GRIP GLOVE

Normál ár: 16 585 Ft

Kedvezményes ár: 8 293 Ft

-tól
Cikkszám: 1211401

Elérhetőség: Információ termék választás után

Könnyű teljesen vízálló, szélálló és lélegző kesztyű, a SealSkinz klasszikus kialakítású kesztyűje. Sokoldalúan használható szinte bármilyen akár finomabb tapintást igénylő munkákhoz is ajánlott. A Sealskinz olyan kesztyűt gyárt, amely teljes mértékben vízálló, így akár a hideg patakba belenyúlhatunk, akkor sem lesz még csak nedves sem a kezünk. A titok a szálszövésben rejlik, ezzel biztosítják a vízmentességet: a gőz, amit termelünk, mivel melegebb a kültéri csapadéknál, ezért kisebb szemcse méretű lesz, így el tud távozni a sűrűre szövött anyag szálai között, de a kívülről jövő nagyobb nedvesség "cseppek" nem jutnak be.


Hőszigetelési fokozat: 2

Kérjük, válasszon!

Normál ár: 16 585 Ft

Kedvezményes ár: 8 293 Ft

Vagy

Részletek

A SEALSKINZ-nél olyan funkcionális ruházatot (zoknit, kesztyűt, sapkát) gyártanak, amelyekben akár bele is állhatunk a vízbe és akkor sem lesz még csak nedves sem az adott testrészünk. A titok nyitja Szálszövésben keresendő ezzel biztosítják a vízmentességet. A párát és az izzadtságot, melyet a testünk termel, engedi távozni a sűrűre szövött anyag szálai között, mivel az melegebb a kültéri csapadéknál, ezért kisebb szemcse méretű lesz. Ezzel szemben a kívülről jövő nagyobb nedvesség "cseppek" nem jutnak át a ruházat belseje felé.

További információk

Márka SEALSKINZ
Anyag Külső réteg: 96.5% Nylon, 3.5% Elastane; Középső réteg: Hydrophilic Membrane; Belső réteg: 84% Merino gyapjú, 14% Nylon, 2% Elastane

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: