Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Shine Evo Standard csomagtartó

Shine Evo Standard csomagtartó

Racktime

Shine Evo Standard csomagtartó
28 492 Ft
-tól
Cikkszám: 102100-001

Elérhetőség: Információ termék választás után

A 2016-os év újdonságai közé tartozik, ez a LED-es lámpával felszerelt hátsó csomagtartó. A lámpa kábelei a csomagtartó csövein belül futnak, így bármilyen időjárási körülmények között működik a beépített lámpa.


Könnyű, stabil, hosszú élettartam jellemzi a Racktime csomagtartókat. Világ szerte rengeteg kerékpár gyártó alkalmazza ezeket a csomagtartóka.


Súlya 680 gramm, és 25 kg terhelhető.

Kérjük, válasszon!
28 492 Ft
Vagy

Részletek

A Busch and Müller-rel – mely Németország piacvezető kerékpárlámpa gyártója - történő exkluzív együttműködésnek köszönhetően, büszkén mutathatjuk be a csomagtartónkba integrált, csúcsminőségű LED hátsó lámpát. A lámpa szabadalom által védett LineTec technológiát használ, mely biztosítja a kimagasló láthatóságot. Természetesen a német közlekedési hatóság által jóváhagyott kivitelű a lámpa.
A teljes elektronika egy dobozban van elrejtve, minden kábel integráltan, a csövezésen belül fut, melynek köszönhetően akkor sem kell aggódni a világítás miatt, ha igazán keményre fordul az időjárás. Minden alkatrésze cserélhető, kialakítása pedig szerelhető. Egyszerűen és gyorsan felszerelhető a vázra. A modern kinézet nemcsak szép, de stabil is – köszönhetően az ovális keresztmetszetű csöveknek.

Megjegyzés: a csomagtartó védelmének érdekében, ha oldalsó táskákat szerel a csomagtartóra, kérjük használja az általunk forgalmazott védőfóliákat a csomagtartó fényezésének védelmére. (79005)

Csomagtartóhoz vásárolható kiegészítők:

  • Snap-it adapter- csomagtartó táska rögzítésére adapter
  • Sedure-it - zárható csomagtartó adapter
  • Clamp-it -rugós rögzítők
  • Bindit- gumis rögzítő
  • Fill-it- pumpa tartó
  • Rögzítő pálcák:

További információk

Márka Racktime
átmérő 12 mm cső átmérő
Anyag acél
Extrák beépített LED-es hátsó lámpa, kábelek a csomatartó csövein belül futnak, alkatrészek cserélhetőek, könnyen hozzáférhető szerelés jellemzi,
Kiszerelés db
Rögzítés csavarral rögzíthető, a csomag tartalmazza
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: