Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Back-Roller High Visibility

Back-Roller High Visibility

Ortlieb

Back-Roller High Visibility

Normál ár: 66 336 Ft

Kedvezményes ár: 58 420 Ft

-tól
Cikkszám: F5151

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Back-Roller High Visibility egy fényvisszaverő,vízhatlan biciklis táska kiváló láthatósági teljesítménnyel esős idő esetén is.Alapvető táska láthatóság terén! A táskák PU-bevonatú Cordura anyagból készültek erősen ragyogó, fényvisszaverő fonállal szőve. Sötétben az egész táska fényvisszaverőként sugárzik. Hátsó biciklis táskák, új Ql2.1 rendszerrel 16 mm-es átmérőig, belső zsebbel, nagy fényvisszaverőkkel, vállpánttal.Választható kiegészítők: hordozó rendszer, külső zseb S méretben, QL2.1 rögzítő kampók 20 mm-es átmérőhöz,kombinálható S+M méretű Rack-Pack-el.

Kérjük, válasszon!

Normál ár: 66 336 Ft

Kedvezményes ár: 58 420 Ft

Vagy

Részletek

A Back-Roller High Visibility egy fényvisszaverő,vízhatlan biciklis táska kiváló láthatósági teljesítménnyel esős idő esetén is.Alapvető táska láthatóság terén! A táskák PU-bevonatú Cordura anyagból készültek erősen ragyogó, fényvisszaverő fonállal szőve. Sötétben az egész táska fényvisszaverőként sugárzik.
A tágas biciklis táskák a bicikli hátsó csomagtartójára valók. A szimmetrikus forma szabadon hagyja a kereket , így kényelmes a biciklizés. A táska nem csak párban, egymagában is rögzíthető a hátsó csomagtartó jobb vagy baloldalára. Egy belső zseb is található a táskában, amiben könnyen elrendezhetjük a kisebb tárgyakat. Az ORTLIEB QL2.1 rendszer könnyen és gyorsan kezelhető és akár egy kézzel is eltávolítható a biciklis táska. A QL2.1 rögzítő kampók szerszám nélkül hozzáilleszthetők a csomagtartóhoz, alkalmasak 8 mmtől 20 mm-es átmérőre rögzítésre ( a rögzítő kampó 8, 10, 12 mm-es átmérőhöz adott) a 20mm-es rögzítő kampó elérhető az alkatrészek között ( pl. elektromos biciklikhez). A rögzítő kampók egy sínhez csatlakoznak, amely két összetevőjű szintetikus vegyületből áll, a lágyabb felület csökkenti a kopást a hordozón. Az alacsonyabb QL2.1 rögzítő kampó 45°-ban elfordítható és hozzáilleszthető a hordozókra. A táskákon van vállpánt, ezért válltáskaként is hordhatóak.
Választható kiegészítők: ORTLIEB módosított, hátsó hordozórendszer: a Back-Roller-t rárögzítve, kényelmes hátizsák formában szállíthatjuk a táskát, hálós zseb, kulacstartó zseb, külső S méretű zseb, hogy több hely legyen. Lopásgátló készülék is rögzíthető a felső sínbe. Kombinálható S és M méretű Rack-Pack-el.

 Klasszikus hátsó biciklis táska feltekerhető záródással, világos fényvisszíverő színben.

• QL2.1 rendszer legfeljebb 16 mm-es átmérőig
• Tartalmazza a rögzítő kampókat 8, 10 és 12 mm-es átmérőhöz.
• 20 mm.es rögzítő kampó elérhető a biciklis táska kiegészítőknél
• PVC-mentes PU-bevonatú Cordura anyag
• Fokozott biztonság a sötétben a jól látható, fényvisszaverő anyagnak köszönhetően neonsárga-fekete színben
• Belső zsebbel és vállpánttal rendelkezik
• Egy magában is használható (pl. sporthoz, vásárláshoz, piknikhez)
• Kombinálható az ORTLIEB Rack-Pack-el
• Kényelmes szállítás a vállpánttal (levehető)
• Nagyon hatékony 3M Scotchlite fényvisszaverők
• Könnyen kitisztítható
• Választható kiegészítők: ORTLIEB hátihordozó rendszer, külső zsebek (S méretben), lopásgátló készülék, hálós zseb, kulacstartó zseb,
A biciklis táskák párban kaphatók a vállpánttal együtt.

További információk

Márka Ortlieb
Súly 1680 gramm
Magasság 42 cm
Mélység 17 cm
Szélesség 23 cm
Térfogat 40 liter
Anyag PS50X/PS50CX
Extrák fényvisszaverős szál/ vállpánt/ belső zseb/nagy fényvisszaverők
Vízállóság IP64
Rögzítés QL2.1
Garancia 5 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: