Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Neo/Piko/Piko R/Wilma/Wilma R tartókonzol kormányra 35mm

Neo/Piko/Piko R/Wilma/Wilma R tartókonzol kormányra 35mm

Lupine

Neo/Piko/Piko R/Wilma/Wilma R tartókonzol kormányra 35mm
10 381 Ft
Cikkszám: 1035

Elérhetőség: Külső raktáron

Az új gyorskioldós, CNC megmunkált rögzítő elem tökéletes segítséged az éjszakai tekerésekre való gyors felkészülésben. Nincs több karcolás- a két EPDM gumibetét megvédi a kormányt a karcolásoktól és a világítás stabilan a helyén marad. Az új gyorskioldós rögzítő elem 35mm-es kormányhoz alkalmas.

Vagy

Részletek

Az első Lupine 1991-ben készült. Azóta a Lupine nemzetközi szereplővé vált, de az elektronikai alkatrészeket azóta is Németországban fejlesztik és állítják elő. Manufakturális megoldásokat használnak, amik a tömeggyártást ugyan nem teszik lehetővé, de jobban kedveznek a legbonyolultabb és legkompaktabb összeállításoknak. A Lupine kiemelkedően erős és ellenálló anyagokat és felületeket használ, hogy eleget tegyenek a saját magukkal szemben felállított magas követelményrendszernek.

gyorskioldós rögzítő elem:

Az új gyorskioldós, CNC megmunkált rögzítő elem tökéletes segítséged az éjszakai tekerésekre való gyors felkészülésben. Nincs több karcolás- a két EPDM gumibetét megvédi a kormányt a karcolásoktól és a világítás stabilan a helyén marad. Az új Piko gyorskioldós rögzítő elem 35mm-es kormányhoz alkalmas

További információk

Márka Lupine
Méret XL
Szín Fekete
átmérő 35 mm
Anyag aluminium
Extrák egy mozdulattal fel és leszerelhető vele a lámpa
Kiszerelés db
Rögzítés gyors zárral

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: