Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Batterytank 3,3 Ah 7,2 V akkumulátor

BATTERYTANK 3,3 Ah 7,2 V AKKUMULÁTOR

Lupine

Batterytank 3,3 Ah 7,2 V akkumulátor
30 819 Ft
Cikkszám: 224

Elérhetőség: Külső raktáron

Az első Lupine 1991-ben készült. Azóta a Lupine nemzetközi szereplővé vált, de az elektronikai alkatrészeket azóta is Németországban fejlesztik és állítják elő. Manufakturális megoldásokat használnak, amik a tömeggyártást ugyan nem teszik lehetővé, de jobban kedveznek a legbonyolultabb és legkompaktabb összeállításoknak. A Lupine kiemelkedően erős és ellenálló anyagokat és felületeket használ, hogy eleget tegyenek a saját magukkal szemben felállított magas követelményrendszernek.

Vagy

Részletek

 

  1. A kicsi 2Ah-s akut kivéve (SAMSUNG cellás) minden akkumulátor csomagban Panasonic NCR18650B cellák vannak, melyeket egytől -egyig Japánban gyártanak.
  2. 1993-tól kezdve minden Lupine lámpa kompatibilis minden akkumulátorral!!
  3. A Lupine akkumulátorok élettartama 4-6 év, végleges kapacitásvesztésük kb.10% / év. Körülbelül 500-800 töltési ciklust bír ki.
  4. Minden elemi akku cellán rajta van a gyártási dátum és ez alapján csak frissen gyártott cellákat építünk be a termékekbe. A garantálható leghosszabb használhatóság érdekében.
  5. A lámpák ára tartalmaz egy saját tervezésű és gyártású akku védelmi áramkört, mely védi a cellákat minden túlmerítés, túltöltés, rövidzárlat esetén. Ez fontos a lámpák és a felhasználók védelme miatt is.
  6. A smart core akkupakkok rendelkeznek saját vizuális töltöttség kijelzéssel (kis LED-ek). Zseniális az öntanuló funkciójuk, hiszen nem kell "RESETELNI" őket a pontos kijelzéshez az újabb akkumulátorok esetében, mert az akksi romlásával is pontos értéket mutatnak. Az akkumulátor teljesítménye csökkenhet az élettartama alatt de a LED-ek "követik" ezt, így mindig valós a mutatott érték %-osan. Így jól tudunk számolni a fénnyel és az akkuval, mert nem lesz olyan, hogy hirtelen 80%-ról leesik a kijelzés 20%-ra!
  7. A kisebb akkupakk elérhető "fastclick" (gyorsrögzítésű) változatban is a fejpántra csatoláshoz és cseréhez.
  8. Nagyon alacsony hőmérsékletnél (0 fok alatt) célszerű ruházat alatt vagy neoprém tokban tartani az akkut, mert a hidegben gyengébb a teljesítménye. Természetesen nem kell extrán melegíteni az akkukat de a testünk hőmérséklete nagyon sokat számít például.

További információk

Márka Lupine
Szín Fekete
Tipus Akkumulátor
nev_2 AKKUMULÁTOR (Batterytank 3,3 Ah 7,2 V)
Akkumulátor anyaga CNC-munkált, Aluminium 6061-T6, Felületkeményített, Kemény-eloxálású
Akkumulátor sulya 145 g
Akkumulátor méret 39 x 79 mm
Akkumulátor kapacitás 3,3 Ah
Watt óra 24 Wh
Töltési idő 1:20 óra
Akkumulátor védelmi besorolás IP 68 (vízhatlanság ) IK 09 (horpadás álló)
Erős áram 3C
Cella típus Panasonic NCR18650B
PCB Rövidzár védett, túlfeszültség, túlmerülés
Smartcore technológia Nincs
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: