Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Piko X7 fejlámpa

Piko 7 fejlámpa

Lupine

Piko X7 fejlámpa
114 193 Ft
-tól
Cikkszám: 1300-002

Elérhetőség: Információ termék választás után

Piko 7 - Meglepően kicsi osztályfelüli energiával A Piko nem ok nélkül számít a világ legjobb sisaklámpájának. Ultra kompakt és nagyon erős. Miközben a 4. generációnál jár a modell, a Piko még nagyszerűbb lámpa kimenettel és hosszabb élettartamú akkumulátorral van felszerelve. A Piko 4 uralkodó a lámpák között összpontosított fényerejének 1800 lumenjével, és méretével, mely kisebb mint egy matchbox. Épp ezért súlya is csak 55 g. A Piko súly- teljesítmény aránya páratlan a világon. Akár sisak- akár fejlámpaként használva - a Piko a tökéletes lámpa biciklizéshez, kocogáshoz, terepfutáshoz, geo-caching-hez, hegymászáshoz, mentő akciókhoz, horgásAzathoz, vitorlázáshoz és sok minden máshoz is. Nem nehéz 1800 lumenes lámpát készíteni, de ami bonyolítja a műveletet, hogy annyire kicsire és könnyűre csinálják, hogy ne is érezd, ha a sisakodon hordod.

Kérjük, válasszon!
114 193 Ft
Vagy

Részletek

Piko 7 - Meglepően kicsi osztályfelüli energiával

A Piko nem ok nélkül számít a világ legjobb sisaklámpájának. Ultra kompakt és nagyon erős. Miközben a 4. generációnál jár a modell, a Piko még nagyszerűbb lámpa kimenettel és hosszabb élettartamú akkumulátorral van felszerelve.

A Piko 7 uralkodó a lámpák között összpontosított fényerejének 1800 lumenjével, és méretével, mely kisebb mint egy matchbox. Épp ezért súlya is csak 55 g. A Piko súly- teljesítmény aránya páratlan a világon. Akár sisak- akár fejlámpaként használva - a Piko a tökéletes lámpa biciklizéshez, kocogáshoz, terepfutáshoz, geo-caching-hez, hegymászáshoz, mentő akciókhoz, horgászathoz, vitorlázáshoz és sok minden máshoz is. Nem nehéz 1800 lumenes lámpát készíteni, de ami bonyolítja a műveletet, hogy annyire kicsire és könnyűre csinálják, hogy ne is érezd, ha a sisakodon hordod.
A Piko 7 6.6 Ah-ás Smartcore akkumulátorral együtt kapható. Úgy készül,t hogy a világ legjobb fejlámpája legyen, de nem a Lupine lenne, ha nem árulnának választható kiegészítőként gyors-rögzítő rendszert kormányra is. 

Üzemidő:

15 Watt teljesítmény használatakor kb 3,3 óra - 1800 lumen

5 Watt teljesítmény használatakor kb 10 óra - 550 lumen

0.3 Watt teljesítmény használatakor kb 160 óra - 40 lumen

A csomag tartalma:

 • Piko 15W
 • Piko Fejpánt
 • Táska
 • SmartCore akkumulátor 6.6Ah
 • Wiesel V4 töltő


Kiegészítők

3M Duallock velcro black

3M Duallock velcro transparent

GoPro Adapter Piko

Helmet mount Piko 3M Duallock

Piko Fejpánt Heavy Duty

Quick release Piko 25.4mm

Quick release Piko 31.8 mm

Akkor a szakmai tények sorban: 

 1. A Lupine 25 éve gyárt és fejleszt lámpákat Németországban. A Lupine lámpák minősége nagyon magas és az előforduló hibákat minimalizálták.
 2. Minden egyes alkatrészt és beszállítót letesztelnek minőségre, tartósságra, eredetiségre.
 3. Minden egyes elektronikai alkatrészt még a beépítés előtt tesztelnek, hogy elkerülhessék a gyártási hibákat.
 4. Jelenleg a legmodernebb CREE XM-L2 U3 LED-et használják, melynek a legnagyobb a fénykibocsájtása ebben a kategóriában.
 5. A Lupine elsőként váltott 12 évvel ezelőtt a LED technológiára a halogén izzókról, de a fejlesztés azóta is folyamatos. Cél a lehető legjobb lámpák tervezése, fejlesztése, gyártása.
 6. Jelenleg egy belépő NEO lámpa 900 Lument tud, míg a következő Piko már 1800 Lument és a csúcs Betty R már 5000 Lumennél jár, ezek a számok akár csak 2 éve is elképzelhetetlenek voltak.
 7. A folyamatos innovációnak és kutatásnak hála, élen járó márka a fej, zseb, kerékpáros és kézi lámpák piacán.
 8. Egyetlen kivétellel csak a legjobb Japánban gyártott Panasonic akku cellákat használják: NCR18650B vagy NCR18500. A legkisebb akku pakkban van csak Samsung cella.
 9. A kompatibilitás és a sokoldalúság biztosítja, hogy majdnem minden akkupakk és lámpa kompatibilis minden töltővel és egymással is. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy a Lupine csatlakozók 20 éve változatlanok.
 10. Minden lámpa cserélhető felfogató rendszerrel és adapterrel van tervezve, így használhatjuk: sisak, fej, kerékpár lámpaként is.
 11. Mindig fontos kérdés a jótállás és garanciális szolgáltatások kérdése: Nincs olyan termék ami nem hibásodhat meg még a 100%-os ellenőrzés ellenére sem de németországban és a világból visszaküldve 48 órán belül garantálják a javítás elvégzését. (érződik a különbség más gyártókhoz képest...)
 12. A termékek rugalmasan fejleszthetőek a technológiai határok között, ahogyan a LED technológia fejlődik, tehát nem kell teljesen új lámpát vásárolnod ha többre vágysz, elég csak a tuning "upgrade kit"-et beszerezned máris erősebb lehet a lámpád.
 13. környezetvédelem jegyében létezik akku beváltási szolgáltatás is.
 14. Magánszemélyeknek a fáradó régi akkuját ajánlják kedvezményes cserére: amennyiben az elfáradt régi akksidat viszaküldöd a gyárnak, akkor az új akksi árából 20-30% kedvezményt kaphatsz.

További információk

Márka Lupine
Energiaforrás Akkumulátoros
Súly 55 g
Magasság 24
Mélység 32
Szélesség 40
Anyag CNC-munkált, Aluminium 6061-T6, Felületkeményített, Kemény-eloxálású
Extrák SOS jelzés, Alpesi vészjelzés, RLVR, Gyertyafény funkció 0.3 W (Egyszerű LED Mód) IK09 Hortpadás álló
Vízállóság IP68
Led 2 Cree XM-L2 U3
Teljesítmény 15 W
Működési idő 3,5-160 óra
Kiszerelés Első
Rögzítés Fejpánt
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: