Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Betty R GoPro Adpter

Betty R  GoPro Adpter

Lupine

Betty R GoPro Adpter
4 865 Ft
Cikkszám: 144

Elérhetőség: Külső raktáron

Az Lupine 1991 óta gyárt világítás technikai eszközöket. Azóta a Lupine állandó szereplővé vált a nemzetközi piacon, de az elektronikai alkatrészeket az óta is Németországban fejlesztik és állítják elő. Manufakturális megoldásokat használnak, amik a tömeggyártást ugyan nem teszik lehetővé, de jobban kedveznek a legbonyolultabb és legkompaktabb összeállításoknak. A Lupine annak érdekében, hogy a magas követelményeknek megfeleljenek melyeket saját magukkal szemben állítottak kiemelkedően erős és ellenálló anyagokat és felületeket használ

Vagy

Részletek

Az Lupine 1991 óta gyárt világítás technikai eszközöket. Azóta a Lupine állandó szereplővé vált a nemzetközi piacon, de az elektronikai alkatrészeket az óta is Németországban fejlesztik és állítják elő. Manufakturális megoldásokat használnak, amik a tömeggyártást ugyan nem teszik lehetővé, de jobban kedveznek a legbonyolultabb és legkompaktabb összeállításoknak. A Lupine annak érdekében, hogy a magas követelményeknek megfeleljenek melyeket saját magukkal szemben állítottak kiemelkedően erős és ellenálló anyagokat és felületeket használ.

Az adapternek köszönhetően a lámpánkat rögzíthetjük a GoPro valamint az SJ Camera rendszeréhez. Ennek köszönhetően, tovább bővül, az a paletta ahova rögzíthetjük Lupine lámpánkat! Könnyen egyszerűen csatlakoztatható a GoPro ill. a Sj felfogatásaival.


További információk

Márka Lupine
Anyag CNC megmunkált edzett alumínium
Extrák GoPro és SJ cam felfogatásokkal kompatibilis
Rögzítés csavarral

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: