Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Neo lámpafej

NEO LÁMPAFEJ

Lupine

Neo lámpafej
45 418 Ft
Cikkszám: 389

Elérhetőség: Külső raktáron

Lupine NEO
A megszokott módon fém ház, ledes fényforrás, külső akkumulátor, 700 Lumen fény teljesítmény, hogy csak a fontosabb részleteket említsem. NEO névre keresztelték az új lámpát. Természetesen az oldalsó csavaros megfogásnak hála kompatibilis a többi lámpa kormány bilincsével. Így már is kérhetjük a LUPINE NEO lámpát, mint hagyományos kerékpáros sisakra építhető lámpa és mint outdoor fejlámpa. Érdemes átgondolnunk melyik típust rendeljük, mert a fejpántos fejlámpánál olyan akkumulátort kapunk, ami egy mozdulattal bele kattan a tartójába a tarkónkon.A kerékpáros sisak lámpa esetén pedig az akkumulátor pántos rögzítést kap a sisakhoz. A NEO jó lehet kormányon is kiépítve csak egy kormány bilincset kell vásároljunk hozzá. Éjjeli térkép olvasáshoz van neki egy csökkentett fényerejű módja, amikor direkt a sötétben közelre helyezett térképre fokuszál, ezért nem erős a fénye, hogy ne kapjunk vakságot a visszavert fénytől. Pirosas-vörös fényben teszi ezt lehetővé a lehető leginkább kímélve a szemünket.

Vagy

Részletek

Lupine NEO

A megszokott módon fém ház, ledes fényforrás, külső akkumulátor, 900 Lumen fény teljesítmény, hogy csak a fontosabb részleteket említsem. NEO névre keresztelték az új lámpát. Természetesen az oldalsó csavaros megfogásnak hála kompatibilis a többi lámpa kormány bilincsével. Így már is kérhetjük a LUPINE NEO lámpát, mint hagyományos kerékpáros sisakra építhető lámpa és mint outdoor fejlámpa. Érdemes átgondolnunk melyik típust rendeljük, mert a fejpántos fejlámpánál olyan akkumulátort kapunk, ami egy mozdulattal bele kattan a tartójába a tarkónkon.

A kerékpáros sisak lámpa esetén pedig az akkumulátor pántos rögzítést kap a sisakhoz. A NEO jó lehet kormányon is kiépítve csak egy kormány bilincset kell vásároljunk hozzá. Éjjeli térkép olvasáshoz van neki egy csökkentett fényerejű módja, amikor direkt a sötétben közelre helyezett térképre fokuszál, ezért nem erős a fénye, hogy ne kapjunk vakságot a visszavert fénytől. Pirosas-vörös fényben teszi ezt lehetővé a lehető leginkább kímélve a szemünket.

Akkor a szakmai tények sorban:

  1. A Lupine 25 éve gyárt és fejleszt lámpákat Németországban. A Lupine lámpák minősége nagyon magas és az előforduló hibákat minimalizálták.
  2. Minden egyes alkatrészt és beszállítót letesztelnek minőségre, tartósságra, eredetiségre.
  3. Minden egyes elektronikai alkatrészt még a beépítés előtt tesztelnek, hogy elkerülhessék a gyártási hibákat.
  4. Jelenleg a legmodernebb CREE XM-L2 U3 LED-et használják, melynek a legnagyobb a fénykibocsájtása ebben a kategóriában.
  5. A Lupine elsőként váltott 12 évvel ezelőtt a LED technológiára a halogén izzókról, de a fejlesztés azóta is folyamatos. Cél a lehető legjobb lámpák tervezése, fejlesztése, gyártása.
  6. Jelenleg egy belépő NEO lámpa 900 Lument tud, míg a következő Piko már 1800 Lument és a csúcs Betty R már 5000 Lumennél jár, ezek a számok akár csak 2 éve is elképzelhetetlenek voltak.
  7. A folyamatos innovációnak és kutatásnak hála, élen járó márka a fej, zseb, kerékpáros és kézi lámpák piacán.
  8. Egyetlen kivétellel csak a legjobb Japánban gyártott Panasonic akku cellákat használják: NCR18650B vagy NCR18500. A legkisebb akku pakkban van csak Samsung cella.
  9. A kompatibilitás és a sokoldalúság biztosítja, hogy majdnem minden akkupakk és lámpa kompatibilis minden töltővel és egymással is. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy a Lupine csatlakozók 20 éve változatlanok.
  10. Minden lámpa cserélhető felfogató rendszerrel és adapterrel van tervezve, így használhatjuk: sisak, fej, kerékpár lámpaként is.

További információk

Márka Lupine
Szín Fekete
Tipus Lámpafej
Kiszerelés Első
Energiaforrás Akkumulátoros
nev_1 LÁMPAFEJ (NEO 900 Lumens - 7W)
Lámpa anyaga CNC-munkált, Aluminium 6061-T6, Felületkeményített, Kemény-eloxálású
Lámpa súlya 50 g
Lámpa méret (HxSZxM) 32 x 40 x 32 mm
Lámpa védelmi besorolás IP 68 (vízhatlanság ) IK 09 (horpadás álló)
Fényerősség 900 Lumen
Világítási távolság 120 m
Teljesítmény 7 W
Fényforrás 1 x Cree XM-L2
Mikroprocesszor 14-Bit RISC ( 4 x PLL)
Szín hőmérséklet 6000K (5% tolerancia)
Átalakító fázis 50KHz
Vezérlő sebesség 32MHz
Áramkör csíkszélesség Kisebb 0.3 mm-nél
Led tábla Alumínium
Működési hőmérséklet - 30°C -tól + 55°C-ig
Hőmérsékleti kontroll Aktív
Csatlakozó kábel Nagyon rugalmas - 40-tól + 80°C-ig
Led kijelző 4 db piros LED a lencsében
Fényerő szabályozás 6 lépésben 0.3W-tól (40Lumens) 7W-ig (700 Lumens)
Feszültség jelző Piros LED-el
Alacsony akkumulátor jelző Piros LED-el
Vésztartalék Az akkumulátortól és a használat típusától függ
Speciális módok SOS jelzés, Alpesi vészjelzés
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: