Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Piko TL Max

PIKO TL MAX

Lupine

Piko TL Max
102 191 Ft
Cikkszám: 277

Elérhetőség: Külső raktáron

Piko TL Max
A kompakt Piko TL mindig magánál tartja az akkumulátorát is - minden időben és minden helyen. Kisebb, mint egy okostelefon, nem fogod elhinni mennyi fényt képes kibocsátani a Piko TL. A karcsú, fekete lámpa tökéletesen belesimul a tenyeredbe, és észrevétlen társad marad, amíg be nem kapcsolod és szabadjára nem engedi az 1800 lumenes fényerejét a mindössze 180 grammos lámpa.  A Piko TL rengeteg funkcióval rendelkezik, miközben könnyű a kezelése. Bárhol és bármikor bekapcsolhatod és használhatod a különböző világító programokat csak megnyomva a gombját. Csupán egy kis részlet, de a zseblámpa szakértők is elismerik: egy kiegészítő kormányrögzítő kiterjeszti a Piko TL lehetőségeit; a Piko TL lehet akár egy rendkívül pici zseblámpa, vagy a legmodernebb LED-es kerékpárlámpa a világon.

Vagy

Részletek

Piko TL Max

 A kompakt Piko TL mindig magánál tartja az akkumulátorát is - minden időben és minden helyen. Kisebb, mint egy okostelefon, nem fogod elhinni mennyi fényt képes kibocsátani a Piko TL. A karcsú, fekete lámpa tökéletesen belesimul a tenyeredbe, és észrevétlen társad marad, amíg be nem kapcsolod és szabadjára nem engedi az 1200 lumenes fényerejét a mindössze 180 grammos lámpa.  A Piko TL rengeteg funkcióval rendelkezik, miközben könnyű a kezelése. Bárhol és bármikor bekapcsolhatod és használhatod a különböző világító programokat csak megnyomva a gombját.

Csupán egy kis részlet, de a zseblámpa szakértők is elismerik: egy kiegészítő kormányrögzítő kiterjeszti a Piko TL lehetőségeit; a Piko TL lehet akár egy rendkívül pici zseblámpa, vagy a legmodernebb LED-es kerékpárlámpa a világon.

Akkor a szakmai tények sorban:

 1. A Lupine 25 éve gyárt és fejleszt lámpákat Németországban. A Lupine lámpák minősége nagyon magas és az előforduló hibákat minimalizálták.
 2. Minden egyes alkatrészt és beszállítót letesztelnek minőségre, tartósságra, eredetiségre.
 3. Minden egyes elektronikai alkatrészt még a beépítés előtt tesztelnek, hogy elkerülhessék a gyártási hibákat.
 4. Jelenleg a legmodernebb CREE XM-L2 U3 LED-et használják, melynek a legnagyobb a fénykibocsájtása ebben a kategóriában.
 5. A Lupine elsőként váltott 12 évvel ezelőtt a LED technológiára a halogén izzókról, de a fejlesztés azóta is folyamatos. Cél a lehető legjobb lámpák tervezése, fejlesztése, gyártása.
 6. Jelenleg egy belépő NEO lámpa 900 Lument tud, míg a következő Piko már 1800 Lument és a csúcs Betty R már 5000 Lumennél jár, ezek a számok akár csak 2 éve is elképzelhetetlenek voltak.
 7. A folyamatos innovációnak és kutatásnak hála, élen járó márka a fej, zseb, kerékpáros és kézi lámpák piacán.
 8. Egyetlen kivétellel csak a legjobb Japánban gyártott Panasonic akku cellákat használják: NCR18650B vagy NCR18500. A legkisebb akku pakkban van csak Samsung cella.
 9. A kompatibilitás és a sokoldalúság biztosítja, hogy majdnem minden akkupakk és lámpa kompatibilis minden töltővel és egymással is. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy a Lupine csatlakozók 20 éve változatlanok.
 10. Minden lámpa cserélhető felfogató rendszerrel és adapterrel van tervezve, így használhatjuk: sisak, fej, kerékpár lámpaként is.
 11. Mindig fontos kérdés a jótállás és garanciális szolgáltatások kérdése: Nincs olyan termék ami nem hibásodhat meg még a 100%-os ellenőrzés ellenére sem de németországban és a világból visszaküldve 48 órán belül garantálják a javítás elvégzését. (érződik a különbség más gyártókhoz képest...)
 12. A termékek rugalmasan fejleszthetőek a technológiai határok között, ahogyan a LED technológia fejlődik, tehát nem kell teljesen új lámpát vásárolnod ha többre vágysz, elég csak a tuning "upgrade kit"-et beszerezned máris erősebb lehet a lámpád.
 13. A környezetvédelem jegyében létezik akku beváltási szolgáltatás is.
 14. Magánszemélyeknek a fáradó régi akkuját ajánlják kedvezményes cserére: amennyiben az elfáradt régi akksidat viszaküldöd a gyárnak, akkor az új akksi árából 20-30% kedvezményt kaphatsz.

Az első Lupine 1991-ben készült. Azóta a Lupine nemzetközi szereplővé vált, de az elektronikai alkatrészeket azóta is Németországban fejlesztik és állítják elő. Manufakturális megoldásokat használnak, amik a tömeggyártást ugyan nem teszik lehetővé, de jobban kedveznek a legbonyolultabb és legkompaktabb összeállításoknak. A Lupine kiemelkedően erős és ellenálló anyagokat és felületeket használ, hogy eleget tegyenek a saját magukkal szemben felállított magas követelményrendszernek.

 

További információk

Márka Lupine
Szín Fekete
Tipus Kézi lámpa
Energiaforrás Akkumulátoros
nev_1 LÁMPAFEJ (Piko TL Max)
Lámpa anyaga CNC-munkált, Aluminium 6061-T6, Felületkeményített, Kemény-eloxálású
Lámpa súlya 180 g
Lámpa méret (HxSZxM) 103 x 42 x 24 mm
Lámpa védelmi besorolás IP 68 (vízhatlanság)
Fényerősség 1800 Lumen
Világítási távolság 180 m
Teljesítmény 13 W
Működési idő 2-80 óra
Lencse 22° Optika ( Collimated Lencse Technológia)
Fényforrás 2 Cree XM-L2 U3
Mikroprocesszor 14-Bit RISC ( 4 x PLL)
Szín hőmérséklet 6000K (5% tolerancia)
Átalakító fázis 50KHz
Vezérlő sebesség 32MHz
Áramkör csíkszélesség Kisebb 0.3 mm-nél
Led tábla Alumínium
Működési hőmérséklet - 30°C -tól + 55°C-ig
Hőmérsékleti kontroll Aktív
Csatlakozó kábel Nagyon rugalmas - 40-tól + 80°C-ig
Led kijelző Egy piros és egy kék LED
Fényerő szabályozás 5 fokozat 0,4W-tól (50 Lumen) 13W-ig (1200 Lumen)
Feszültség jelző Piros és kék LED által
Alacsony akkumulátor jelző Piros és kék LED által
Kimerült akkumulátor jelző Piros és kék LED által
Vésztartalék Az akkumulátortól és a használat típusától függ
Speciális módok SOS jelzés, Alpesi vészjelzés, RLVR,Gyertyafény funkció 0,4 W (Egyszerű LED Mód)
Töltési idő 2:45 óra
Cella típus Panasonic NCR18650B
PCB Rövidzár védett, túlfeszültség, túlmerülés
Smartcore technológia Nincs
nev_3 TÖLTŐ (Piko TL Charger V4)
Töltő áram 0.1 - 1.2A
Frekvencia 50 - 60Hz
Kijelző Töltés vezérlés 1 LED által
Alkalmazható akkumulátorok Lupine Li-Ion akkumulátor 7,2V
Funkciók Töltő program
Mikroprocesszor vezérlésű Igen
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: