Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Integra

INTEGRA

Klickfix

Integra
17 344 Ft
-tól
Cikkszám: 0292

Elérhetőség: Információ termék választás után

Az Integra modellcsalád a nyeregtáskák új generációját képviseli: a gyorsrögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sárellen.


Quad MiniBloc adapterrel szállítjuk.

17 344 Ft
Vagy

Részletek

Az Integra modellcsalád a nyeregtáskák új generációját képviseli: a gyorsrögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sár ellen. A táska formája összhangban van a nyeregcső karcsú alakjával és tökéletesen illeszkedik a sportos kerékpárokhoz. A dupla cipzárral könnyen elérhető és átnézhető a táska tartalma. A formázott hab betét miatt a táska tökéletes formájú. A rögzítés abszolút független a nyereg dizájnjától és pozíciójától. Csak a piros gombokat kell megnyomni a táska két oldalán, és a táska lekattan. Egy kicsi és nagyon erős foglalat kapcsolja a táskát a nyeregcsőhöz. Ez a foglalat 15-45 mm-es átmérőjű csövekre szerelhető fel. 

Az XL modell további jellemzői a két oldalzseb fényvisszaverő sávokkal és a nagy belső tároló rész, ami könnyen hozzáférhető a dupla cipzárnak köszönhetően.

A Quad MiniBloc adapter minden modell esetében a táska tartozéka!  Kicsatolása hasonló a Klickfix többi rendszeréhez: csak nyomd le a két piros gombot a táska két oldalán, és már viheted is a táskát.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 140/168/196/220 g
Magasság 14/19/20/24 cm
Mélység 8,5/10/11,5/15 cm
Szélesség 6/6/7/10 cm
Térfogat 0,4/0,6/1/1,5 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 1 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: