Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Integra M nyeregtáska

INTEGRA-M

Klickfix

Integra M nyeregtáska

Normál ár: 14 859 Ft

Kedvezményes ár: 11 176 Ft

Cikkszám: 0292M

Elérhetőség: Készleten

Az Integra modellcsaláddal a nyeregtáskák új generációját képviseli: a gyorsrögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sárellen. Quad MiniBloc adapterrel szállítjuk.

Vagy

Részletek

Az Integra modellcsaláddal a nyeregtáskák új generációját képviseli: a gyorsrögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sár ellen. A táska formája összhangban van a nyeregcső karcsú alakjával és tökéletesen illeszkedik a sportos kerékpárokhoz. A dupla cipzárral könnyen elérhető és átnézhető a táska tartalma. A formázott hab betét miatt a táska tökéletes formájú.
A rögzítés abszolút független a nyereg dizájnjától és pozíciójától. Csak a piros gombokat kell megnyomni a táska két oldalán, és a táska lekattan. Egy kicsi és nagyon erős foglalat kapcsolja a táskát a nyeregcsőhöz. Ez a foglalat 15-45 mm-es átmérőjű csövekre szerelhető fel. 

A Quad MiniBloc adapter minden modell esetében a táska tartozéka!  Kicsatolása hasonló a Klickfix többi rendszeréhez: csak nyomd le a két piros gombot a táska két oldalán, és már viheted is a táskát.

További információk

Márka Klickfix
Méret M
Szín Fekete
Súly 168 g
Magasság 19cm
Mélység 10cm
Szélesség 6 cm
Térfogat 0,6 L
Extrák maximális terhelhetőség: 1 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: