Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Backpack táskák sínnel

BACKPACK táskák sínnel

Klickfix

Backpack táskák sínnel
38 734 Ft
Cikkszám: 0282S

Elérhetőség: Külső raktáron

Kényelmes hátsó csomagtartó táska könnyen hozzáférhető rekesszekkel: felső rész, külön oldalcipzáras fő rész, fényvisszaverős oldalrekeszek. Profi megoldás, hogy a fő rekesz két részre osztható.


Kétutas cipzár biztosítja a könnyű hozzáférést a csomagodhoz. Csat és heveder nélkül egyszerűen rögzítheted a csomagtartóra. Igényeidnek megfelelően igazítható az állítható horgokkal. Biztonsági fényvisszaverő csíkok és beépített vízálló esőponyva található rajta. Komfort sínnel és leszerelhető fogantyúval. Párban kapható.  • KLICKfix Comfort sínnel szállítjuk

Vagy

Részletek

Kényelmes hátsó csomagtartó táska könnyen hozzáférhető rekesszekkel: felső rész, külön oldalcipzáras fő rész, fényvisszaverős oldalrekeszek. Profi megoldás, hogy a fő rekesz két részre osztható. Kétutas cipzár biztosítja a könnyű hozzáférést a csomagodhoz. Csat és heveder nélkül egyszerűen rögzítheted a csomagtartóra. Igényeidnek megfelelően igazítható az állítható horgokkal. Biztonsági fényvisszaverő csíkok és beépített vízálló esőponyva található rajta. Komfort sínnel és leszerelhető fogantyúval. Párban kapható.

  • Alsó megfogás az oldalirányú elcsúszás ellen
  • KLICKfix Comfort sínnel szállítjuk
  • Méretéhez és kapacitásához viszonyítva könnyű táska

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 2*900 g
Magasság 38 cm
Mélység 14 cm
Szélesség 40 cm
Térfogat 2*21 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 2*10 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: