Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Adapter kormánypipára

Adapter kormánypipára

Klickfix

Adapter kormánypipára

Normál ár: 10 160 Ft

Kedvezményes ár: 7 112 Ft

Cikkszám: 0211VO

Elérhetőség: Készleten

Ez az új adapter a Klickfix kormányadapter rendszert egészíti ki. Számos városi (city) kerékpáron az adapter közvetlen a kormánypipára szerelhet? (Ø 22-26mm), így több helyet tudsz biztosítani az egyéb felszereléseknek a kormányon. Anyag: üvegszálas poliészter. Maximum terhelés 5 kg.


Az alacsony állása miatt az adaptert nem zavarja az állítható kormánypipák mozgása. A konzol akár lefelé is fordítható, így fent 70 mm-rel több helyet nyersz.

Vagy

Részletek

Ez az új adapter a Klickfix kormányadapter rendszert egészíti ki. Számos városi (city) kerékpáron az adapter közvetlen a kormánypipára szerelhet? (Ø 22-26 mm), így több helyet tudsz biztosítani az egyéb felszereléseknek a kormányon. Anyag: üvegszálas poliészter. Maximum terhelés 5 kg.

Az alacsony állása miatt az adaptert nem zavarja az állítható kormánypipák mozgása. A tartó fordítható fejjel lefelé is. Ez egy második, 70 mm-rel alacsonyabb felszerelési pozíciót jelent. Így a kerékpárod vázához és típusához ill? legjobb felszerelési helyzetet te választhatod ki.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 210 g
Extrák Megengedett terhelés: maximum 5 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: