Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

GTA modul

GTA modul

Klickfix

GTA modul
6 184 Ft
Cikkszám: 0207

Elérhetőség: Külső raktáron

Ez a rögzítő adapter kompatibilis a Hebie QLIX csomagtartókkal, ezáltal ezekre a csomagtartókra is felszerelhetőek lesznek a GTA adapterrel rögzített Klickfix kosarak és táskák. A csomagtartó síkjában helyezkedik el, felszerelése egyszerű.

Vagy

Részletek

Ez a rögzítő adapter kompatibilis a Hebie QLIX csomagtartókkal, ezáltal ezekre a csomagtartókra is felszerelhetőek lesznek a GTA adapterrel rögzített kosarak és táskák.
Ez a rögzítő adapter a csomagtartó síkjában helyezkedik el, így a  csomagtartóra már fel szerelt rugós rögzítők is működőképesek maradnak.
Alapvető különbség a GTA adapter 0208 és a GTA modul között 0208, hogy a GTA adapter számos csomagtartóval kompatibilis és a csomagtartóra ( tetejére) van felszerelve, addig a GTA modul csak a Hebie QLIX csomagtartóval használható, és a csomagtartó síkjában helyezkedik el.

A Hebie  QLIX csomagtartóra való felszerelés lépései:

  1. Lazítsa meg az adapter alján lévő csavart 2 fordulattal az óramutató járásával ellentétesen (balra).
  2. Nyomja lefelé a GTA modul keskenyebb piros gombos részét, és tolja bele a csomagtartóba, majd határozottan nyomja le. Ha bekatant a helyére, a modul alján lévő csavart jobbra csavarjuk (vissza zárjuk).

Megvásárolható még hozzá a GTA Coupling Set (0845H - átalakító szett) segíségével bármilyen termék (kosár vagy táska) felszerelhető lesz az adapter lapra, ez által a csomagtartóra.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 100 gramm
Magasság 5,3 cm
Mélység 24,5 cm
Szélesség 2,3 cm
Teljesítmény 10 kg terhelhető
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: