Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Integra vízhatlan

INTEGRA VÍZHATLAN

Klickfix

Integra vízhatlan
13 934 Ft
Cikkszám: 0292W

Elérhetőség: Készleten

Egyszerű, praktikus és az időjárás viszontagságainak is ellenálló - az Integra modell varrásmentes, hegesztett illesztéssel. A nyeregtáskák új generációját képviseli, ahol a gyors-rögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sár ellen. A táska kivitelezése összhangban van a nyereg karcsú alakjával és tökéletesen illeszkedik a sportos biciklikhez. A cipzárral könnyen elérhető és átnézhető a táska tartalma. A formázott hab betét miatt a táska tökéletes formájú.


A Quad MiniBloc adapterrel együtt szállítjuk.

Vagy

Részletek

Egyszerű, praktikus és az időjárás viszontagságainak is ellenálló - az Integra modell varrásmentes, hegesztett illesztéssel. A nyeregtáskák új generációját képviseli, ahol a gyors-rögzítős rendszer és a táska homogén egységet képez. A kioldó szerkezet teljes egészében a táskába kerül beépítésre és így tökéletes védelmet nyújt a sár ellen. A táska kivitelezése összhangban van a nyereg karcsú alakjával és tökéletesen illeszkedik a sportos biciklikhez. A cipzárral könnyen elérhető és átnézhető a táska tartalma. A formázott hab betét miatt a táska tökéletes formájú. A rögzítés teljesen független a nyereg kivitelezéstől és pozíciójától. Pusztán csak meg kell nyomni a a gombokat a táska két oldalán, és a táska lekerült a nyeregcsőről. Egy kicsi, de nagyon erős foglalat erősíti a táskát a nyeregcsőre, és 15-45 mm-es átmérőig bármire rögzíthető.

Azj táska 17x10x5.5 cm méretekben, 0.5 literes űrtartalommal kapható. Tömege az adapterrel együtt is csak 150g. A Quad MiniBloc adapterrel együtt szállítjuk.

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 150 g
Magasság 10 cm
Mélység 5,5 cm
Szélesség 17 cm
Térfogat 0,5 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 1 kg
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: