Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Bemutatjuk a mostmár teljes Ortlieb Bikepacking rendszert.....

Az Eurobike óta tudjuk, hogy a cég komoly modellpalettát csinált a Bikepacking rendszerükből, melynek az új elemei csak a jövő évtől lesznek elérhetők. Lássuk, melyek is ezek pontosan:

Seat-Pack  L/M

A modellcsalád oszlopos tagja. Sok gyártónak van már hasonló megoldása, de az Ortlieb itt is magasra teszi a mércét. Kialakításának köszönhetően, akár szénszálas nyeregcsővel is kompatibilis. A nyeregcsőre és a nyeregre szerelhető fel és  akár 16,5L (L-es méret),  is lehet a hasznos hely benne. De ha kevesebb helyre van szükség a száját feltekerve akár 8L is lehet. Az M-es méret esetében a maximális űrtartalom 11L. Leginkább a könnyebb dolgoknak jó, amiknek inkább volumenük van és nem súlyuk. Például ruháknak és hasonlóknak. Az oldalán található szelepnek hála a felesleges levegőt ki tudjuk nyomni a táskából. Az L-es modell már elérhető, de az M-esre sajnos a jövő évig várnunk kell még.

seatpack

Gravel-Pack

A szett oldaltáskái. Csak egy méretben készülnek amely 2x12,5L. Az Ortlieb "hagyományos" táskáihoz képest, annyi változott itt hogy a QL2.1-es rendszer itt alulra 2 kampót kapott, amivel még stabilabban tudjuk rögzíteni a táskát az első vagy hátsó csomagtartóhoz. Van belső zsebe és Rack-Pack táskákat is sorba tudjuk velük kötni. f9981

Handlebar-Pack M/S

A modellcsalád kormánytáskája. A roll-up rendszer miatt mindkét végéről pakolható. Az erős tépőzáraknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető, alkalmazható szénszálas kormányhoz. Az S-es modell inkább országúti/cyclocross/gravel kerékpárokhoz jó, míg a M-es méret az egyeneskormányos kerékpárokhoz. Itt is elég sok helyünk van: az M-es esetén 15L, míg az S-esnél 9L a hasznos hely. Az M-es modellre még külön felszerelhető az Accessory-Pack. Az S-es modell jövő évtől elérhető.

handlebarpackAccessory-Pack

Kiegészítőtáska a Handlebar-Pack M-es modelljéhez. Ezzel további 3,5L helyet nyerünk, alkalmas szerszámok, defektjavító készlet, belsőgumi és hasonlók tárolására, amikhez gyorsan szeretnénk hozzáférni. A táskáról levéve használható válltáskaként is.

f9951Frame-Pack L/M

 A kollekció egyik váztáskája. Ez is két méretben elérhető: az L-es -6L, az M-es pedig - 4L-es. Mindkettő 6 pontosan rögzül a vázra, ipari tépőzárral. Emiatt nehezebb dolgokat is képes vinni, mint a többi táska ez is kompatibilis a szénszálas vázakkal. Vízmentesen záródó zipzárral az oldalán.

framepackFrame-Pack Toptube

A Frame-Pack tovább fejlesztett változata, olyan vázakhoz ahhoz van kulacstartó vagy hátsó rugós tag. Űrmérete 4L. 5 pontos rögzítése elegendő a merev tartáshoz. Kompatibilis a szénszálas vázakkal. Jövőévtől elérhető.

f9941Cockpit-Pack

A felső vázcső és a villanyak találkozására felszerelhető táska. Minden olyan tárgynak ami kézközelbe kell. Vízhatlan zipzárjának hála, dolgaink teljes biztonságban vannak és nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. 4L az űrtartalma. Extrémebb esetekben felszerelhető a felső vázcső és a nyeregcső találkozásához. Jövő évtől elérhető.f9961A Bikepacking rendszer elemeit itt tudjátok megvásárolni

Az extrém külső és kialakítás, praktikum mellett ezek a modellek is tovább viszik az Ortlieb hagyományait- 5 év garancia, 100% vízállóság, tartósság.

Keresd fel bemutató termünket!

Írd le véleményed!