Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Lupine Blika - Felejsd el amit eddig a kompakt fejlámpákról gondoltál...

A Lupine idei legújabb terméke a Blika, amelynek alapjául a Piko szolgált. De kapott igen sok új funkciót és mindemellett növelték a fényerejét is. 2100 (német) lumen, távoli és közeli fénycsóva, piros és zöld fény funkció és az új FrontClick rendszer.

Blika 3.3Igazán kicsi és ügyes lámpa lett az új Blika számos zseniális funkcióval. A Lupine német gyártó a tőlük elvárható módon fejlesztette ki ezt az új Blika lámpát.

 

Blika FrontClick

Mindemellett a Lupine telefonos alkalmazását is újították. Amellyel már a Blika üzemmódjait is tudjuk személyre szabni Bluetooth®-on keresztül. Egyedi üzemmódokat hozhatunk létre és különböző tevékenységekhez csinálhatunk profilokat amiket elmenthetünk.

Lupine Light Control 2.0

Bizonyos kivitelekhez gyárilag kapunk még egy 2 gombos távkapcsolót is, amin beprogramozhatjuk, hogy melyik üzemmódot kapcsolja be gombnyomásra. Így nem kell végiglapoznunk az üzemmódokat, hanem mindig a nekünk kellőt tudjuk aktiválni. A lámpa elérhető sisak és fejlámpa kivitelben is.  Ezáltal tökéletes társ lehet bármely outdoor tevékenységhez. Azt is megtudtuk, hogy a speciális piros és zöld fény nem hoz létre interferenciát az éjjel látó szemüvegekkel. Ebből az is kiderül, hogy speciális alakulatok is használni fogják...

Blika vásárlása--››

Nézd meg a friss EUROBIKE videónkat a Lupine Blika lámpáról! Krisztián mutatja be élőben az újdonságot:

Írd le véleményed!