Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Jön a Kánaán, 2018-as eBike újdonságok

Riese&Müller újdonságok és Bosch fejlesztések. Még el sem kezdődött az Eurobike de már szivárognak a hírek, újdonságok.

Várható volt, hogy a Bosch vázba integrált akkumulátorai és a későbbre ígért ABS meg fog jelenni az eBike-okban amint lehet. Eddig is piacvezető volt a Riese&Müller a dupla akkumulátoros Bosch rendszer kapcsán, mert a legtöbb modell ennél a német cégnél volt opcionálisan elérhető dupla akkumulátorral gyárilag.

18_delite_signature_parallaxe_1200

Ami ugye teljes rendszerbe kötött akkumulátorokat jelent, nem csak tároljuk a helyén a második akkumulátort. Az ABS még késik, úgy néz ki 2018-2019-es modellévre lesz elérhető tartozék. Ettől független az általunk 10 éve favorizált és importált Riese&Müller kitett magáért. Augusztus végén élőben is megtekintjük az Eurobike kiállítás keretei között az új modelleket és kis videóban bemutatjuk nektek mi várható és rendelhető 2018-ban. Ami viszont már most látszik azt bemutatjuk most.

Supercharger: A Charger modell továbbfejlesztett vázba integrált akkumulátoros (Bosch PowerTube) újdonsága a Supercharger is az Eurobike-on éli meg a világpremierét.

18_supercharger_gx_rohloff_53_urban-silver-metallic_gates_3230

Mit kell tudni erről a Supercharger modellről? A Bosch újdonsága, hogy az eddigi nagy méretű akkumulátort egy karcsúbb, kecsesebb megoldással váltja le. Miszerint az akkumulátorok akár kerékpáronként két darab is szépen a kerékpár vázába lesz süllyesztve.

18_supercharger_gh_nuvinci_electric-blue_3091

Ez jót tesz az esztétikának, tisztább vonalvezetést kap az egész kerékpár és a súlyelosztást is előnyösen befolyásolja. Mivel a rendszer kiforrott, nem nagyon aggódom, hogy egy szuper kerékpárt kapunk-e? A Charger eddig is kedvelt modell volt, hiszen itt az EVObike-ban mindig a legmagasabb szakértelemmel és a több mint 25 éves kerékpáros tapasztalattal segítettünk kerékpárt választani mindenkinek.

18_supercharger_headerbild_1200

Ezért is ajánlott olyan szaküzletben vásárolni ami nem 3-4 éve létezik és az eladáson kívül nem magas a szakértelem. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, keress minket, segítünk és nem csak akkor mikor már vettél valamit ami nem is neked való!

18_supercharger_parallaxe_1200

A Charger eddig volt Nuvinci, Rohloff agyváltókkal és akár láncváltóval is. A Nuvinci fokozatmentes agyváltóval volt egyedül elérhető a szíjhajtás de most az új Supercharger lesz Rohloff agyváltóval és szíjhajtással! Végre! Eddig a Delite modell volt például első-hátsó teleszkópos és szíjhajtásos modell egyedüliként a világon.

Packster 40: A teherszállító, cargo bike-ok felső háza eddig is a Riese&Müller Load és Packster volt de most a 60-as és 80-as rakfelületű modell mellé megérkezett a még ügyesebb, fordulékonyabb, praktikusabb 40-es modell.

18_packster_40_nuvinci_rot_carry-sytem_2877

Minden tudás, képesség megmaradt csak az opcionális első teherszállító felület változott. 2.23 méteres hosszúval zseniális a napi életben és a 30 kg alatti önsúly is sokat segít, hogy minden nap praktikusan tudjuk használni akár a gyermekek közlekedéséhez.

18_hlf_packster_40_kindersitz_3463

Nagyon kézenfekvő fejlesztés.

Delite GT Signature: Itt valami nagyon forró dologra kell készülni. Soha a Riese&Müller több mint 25 éves fennállása alatt nem volt ilyen modell. 25 éves limitált csúcs széria.

18_delite-gt-signature_signature-black

Kész öröm, hogy a várható lista ára nem több mint 10.000 Euró igaz csak egy Euró híja van. Na ilyen kerékpárja egészen kevés embernek lesz de ez pont ettől szép és különleges. A jól ismert Delite GT modell kapott egy nagyon durva felszereltségi szintet.  A sorszámozott és az alapítók által aláírt kerékpárok méltóan ünneplik a 25 kerékpáros fejlesztésben eltöltött évet.

18_hlf_delite_signature_dualbattery_1872_ps

Markus és Heiko eddig is mindent megtett, hogy a legjobb kerékpárokat tervezzék és gyártsák, ezért is árul az EVObike több mint 10 éve főként Riese&Müller kerékpárokat. A minőség kötelez! A Signature modell alap tartozéka a: DualBattery a Bosch-tól, a Shimano Di2 váltó, a FOX gyári Kashima bevonatos lengéscsillapítói (iszonyatosan minőségi darabok), a Syntace kiegészítők. Ilyen gépet egyszer kell venni és boldogan használni 5-10 vagy még több évig.

18_hlf_delite_signature_xtr-schaltung_3365

Garantáltan nem jön szembe ilyen modell, mert ez a kiváltságosok eBike-ja. Nincsen aranyozott csicsa és Swarowszky kristály bevonat csak a technika, őszintén, tisztán ennyibe kerül. Az alapítók sorszámozott aláírása már most is egy limitált kincs nem beszélve ha valaki befektetésnek vesz ilyen modellt.

Roadster (E-sztétika): A legszebb, városi Roadster. A letisztult "bejárós", ingázós gép. Teljesen újra lett tervezve a legapróbb részletekig. Elérhető agyváltóval, szíjhajtással és láncváltóval is.

18_roadster_city_51_weiss_3083

Kedvenc területe a szilárd burkolat és az aszfalt de hála a Schwalbe gumiknak elboldogul más területen is. A férfias, sportos, magas váz felső-cső nagyon erős kerékpárt eredményez, hogy minden területen helyt álljon veled. Nagyon jó a tömegeloszlása a pedelec kerékpárnak.

18_roadster_urban_56_electric-green_frontkorb_2866

Természetesen a kidolgozása megengedi, hogy nehezebb terepen vagy földúton is használhassuk a Roadster új változatát. Elegáns, letisztult, nem túl nehézkes kerékpárra vágysz ami még ráadásul magára is vonja a figyelmet? Megtaláltad. A Roadster nem a hagyományos értelemben vett E-bike, sokkal inkább egy önkifejező termék. Keskeny kormánya is a városi kerékpározáshoz van tervezve, hogy mindenhol elférjünk vele.

18_roadster_headerbild_1920x731

Opcionális csomagtartója természetesen Racktime Snap-It kompatibilis, hogy minden táskádat biztonságosan tudd rögzíteni a kerékpáron. A látványos megjelenés érdekében az akkumulátort picit bele is süllyesztették a vázba. Elérhető 25 illetve 45 km/h-s változatban is. Az agyváltós és szíjhajtásos modell egyben ötvözi a kényelmes, könnyed, látványos használatot, a minimális szerviz igénnyel. Miközben a nadrágunkat nem keni össze olajjal.

Már alig várjuk az Eurobike kiállítást, hogy élőben vegyük kézbe ezeket a kerékpárokat!

Írd le véleményed!