Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Elevation Pro2 hegymászó hátizsák

Elevation Pro2

Ortlieb

Elevation Pro2 hegymászó hátizsák
116 078 Ft
-tól
Cikkszám: R5951

Elérhetőség: Információ termék választás után

Vízálló hegymászó hátizsák igazán kemény használatra. Az Elevation Pro2 egy vízálló hegymászó hátizsák, felcsavarható zárrendszerrel. Egy pánt segítségével változtatható a térfogata egészen 42L-ig. Az ORTLIEB szoros együttműködésben fejlesztette ki ezt a hátizsákot az Osztrák Hegyimentők Csapatával.
A vékony formája és letisztult dizájnja megfelel a hegyi mentők rendkívül magas elvárásainak, mindegy milyen az idő és milyen a terep, ez a táska sosem hagy cserben. A felcsavarodó zárási rendszer biztosítja a tökéletes vízhatlanságot. A táska tetején található egy zippzáras kistáska, ez is teljesen vízálló, viszont igény esetén teljesen lecsatolható a nagy táskáról és hordható akár övtáskaként.

Kérjük, válasszon!
116 078 Ft
Vagy

Részletek

A táska az igazán nehéz körülményekre lett tervezve, igazi alpesi kihívásokhoz és olyan expedíciókhoz, ahol elengedhetetlen a 100%-as ellenállás az időjárással szemben. Számtalan tervezési jellemzője és az alacsony tömege teszi tökéletes hátizsákká a hegymászáshoz vagy olyan túrákhoz, ahol minden gramm számít, mindezt 100%-os vízhatlansággal. A felcsavarodó zárási rendszer biztosítja a tökéletes vízhatlanságot. A táska tetején található egy zippzáras kistáska, ez is teljesen vízálló, viszont igény esetén teljesen lecsatolható a nagy táskáról és hordható akár övtáskaként. Ez a nagyszerű megoldás is növeli a táska hatékonyságát. A táskán található egy zippzáras nyílás is, melyen keresztül könnyedén hozzáférhetünk a táska fő rekeszéhez, ez egy alternatív kinyitási lehetőség, ha gyorsan kell valamit a táskából elővenni és nincs időnk a feltekert zárat kinyitni. További jellemzői között megtalálható a jégcsákány rögzítéséhez szükséges csatok és az alumínium csat a módosított derékövön. A belső zseb lehetőséget nyújt ivózsák elhelyezésére is.

A táska legfontosabb jellemzői:

 • vízálló hátizsák, feltekerhető zárrendszerrel
 • felső zseb, zippzáras külső nyithatóság
 • hegymászóknak tervezve , hegymászók által
 • rendkívül ellenálló PS42R anyag
 • anatómiailag tervezett vállpántok és derékpántok
 • háttal találkozó részeken szellőzést segítő csatornák
 • multifunkciós csatok
 • lecsatolható derékpánt, vízálló zippzárral és 4L hasznos térfogattal (övtáskának használható)
 • pántok a védőfelszerelés felcsatolásához
 • hidratációs rendszer beépítéséhez előkészítve
 • számtalan rögzítési pont, csat

Opcionális kiegészítők:

Mellékletek

További információk

Márka Ortlieb
Súly 1700 gramm
Magasság 70 cm
Mélység 32 cm
Szélesség 31 cm
Térfogat 42 + 4L
Anyag PS42R
Extrák légáteresztő hátrendszer, számos rögzítő pont, belső zseb hidratációs rendszernek, levehető csípőöv szerszám fülekkel és cipzáras zsebbel, rögzítő rendszer sisaknak, alaphurkok túra botok és jégcsákány rögzítéséhez
Vízállóság IP64
Kiszerelés db
Garancia 5 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség: