Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Downtown QL3.1

Downtown QL3#Zöld

Ortlieb

Downtown QL3.1
46 421 Ft
-tól
Cikkszám: F7328

Elérhetőség: Információ termék választás után

A Downtown megbízható társ a hétköznapokban, akár a reggeli akár a délutáni csúcsforgalomról van szó. A vízálló kerékpáros aktatáska biztosítja a biztonságos csomagtartón való szállítást valamint megbízhatóan védi a mappákat, dokumentumokat és a laptopot 15.4"-os méretig. Szabadon hagyva a karokat, a táska kényelmes módja a napi szükséges eszközök szállításának, mivel ez a vízhatlan aktatáska fedeles záródással könnyen rögzíthető és levehető a csomagtartóról egy kézzel is. A még kényelmesebb hordásért nagyon széles párnázott vállpánttal van felszerelve és egy hordozó füllel is. Az élvédők és lábak a táska alján és hátulján biztosítják optimális védelmét. Két nagy 3M Scotchlite fénnyvisszaverő és egy reflektív Ortlieb logó gondoskodik a sötétbeni és rossz időjárási körülmények közötti biztonságról.  A QL3.1 rözgítőrendszerrel szerelték fel.

Kérjük, válasszon!
46 421 Ft
Vagy

Részletek

Vízálló irattartó táska mely kerékpáron és azon kívül is kényelmesen használható.kerékpárra. Elérhető QL3.1 és QL2.1 -es rögzítésirendszerrel. A két verzió közötti különbség, hogy a QL3.1 esetén nincsenek látható rögzítőkampók, így a letisztult hátsó felületű táska tökéletes választás lehet ingázók számára. A korszerű QL3.1 rögzítő rendszer, mely elnyerte az Eurobike Award 2010 díjat, olyan rögzítő elemekkel bír, amelyek 16 mm-ig minden csomagtartócsőhöz illenek. A táska rögzítési magassága és szöge külön-külön állítható. Sarokvédők és alsó lábak óvják a táska alsó és oldalsó részét, a táskatestnek megfelelő védelmét biztosítva. Fényvisszaverő felületek: két nagy 3M Scotchlite rávarrás és egy ORTLIEB logó ad plusz biztonságot a sötétben.

További jellemzők:

  • sima hátsó táskafelület a lapos rögzítő elemeknek köszönhetően
  • forgatható alsó rögzítő kampó
  • belső elválasztó elem zsebekkel
  • a QL3.1 rögzítő készlet külön is kapható, például egy másik biciklire való rögzítéshez

Figyelem: biciklizés előtt vegye le a vállpántot vagy bújtassa a táska belsejébe!

Opcionális kiegészítók:

További információk

Márka Ortlieb
Adapter Ortlieb
Súly 1550 gramm
Magasság 36 cm
Mélység 14 cm
Szélesség 36 cm
Térfogat 18 L
Anyag PD620/PS620C
Extrák széles párnázott vállpánt, belső elválasztó, hordozó fül, fényvisszaverők, élvédők, hordozó fül, rögzítő elem a táska hátlapjába vannak sülyesztve.
Vízállóság IP53
Kiszerelés db
Rögzítés QL3.1 rögzítő rendszer, párnázott vállpánt,amely használaton kívül levehető
Garancia 5 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Érték:
Minőség:
Ár: