Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Rackpack 2 Plus

RACKPACK 2 PLUS

Klickfix

Rackpack 2 Plus
28 177 Ft
-tól
Cikkszám: 0267B

Elérhetőség: Információ termék választás után

Ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Rackpack 2, plusz két lehajtható oldalsó zsebbel (egyik oldalon hálós zsebbel), fedél két hálós zsebbel, a fogantyú kabátrögzítőként is használható. Egyszerűen csúsztasd a táskát a csomagtartódra, egy klikk és már rögzült is! Fényvisszaverő, világítás tartó, fogantyú és esővédő huzat tartozik hozzá (a kihajtott oldalsó zsebeket az esővédő huzat teljesen nem fedi le). Az oldalrészt csak oldalvázas csomagtartó esetén tudod lehajtani. Egyszerűen csúsztasd a táskát a csomagtartóra, egy klikk és már rögzült is!  • Választhatsz, hogy Rackpack vagy Racktime adapterrel szállítsuk

28 177 Ft
Vagy

Részletek

Ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Rackpack 2, plusz két lehajtható oldalsó zsebbel (egyik oldalon hálós zsebbel), fedél két hálós zsebbel, a fogantyú kabátrögzítőként is használható. Fényvisszaverő, világítás tartó, fogantyú és esővédő huzat tartozik hozzá (a kihajtott oldalsó zsebeket az esővédő huzat teljesen nem fedi le). Az oldalrészt csak oldalvázas csomagtartó esetén tudod lehajtani. Egyszerűen csúsztasd a táskát a csomagtartóra, egy klikk és már rögzült is! Rackpack: Kioldáshoz csak meg kell húzni a pántot. Racktime: Kioldáshoz csak a piros gombot kell megnyomni.

  • Választhatsz, hogy Rackpack vagy Racktime adapterrel szállítsuk
  • Két lehajtható oldalzsebbel
  • Eső ponyvával (a lehajtott zsebeket nem fedi le)

A csomagtartó típusokról honlapunkon a Racktime márkanév alatt olvashatsz. A Racktime rendszerében kapható hozzá lezáró szerekezet is (Secure-it).

További információk

Márka Klickfix
Szín Fekete
Súly 900 g
Magasság 23/43 cm
Mélység 35 cm
Szélesség 30 cm
Térfogat 12-16 L
Extrák Megengedett terhelés: maximum 10 kg
Rögzítés Rackpack vagy Racktime adapterrel
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Érték:
Minőség:
Ár: