Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Bosch hírek: eMTB mód az összes Performance CX motoros rendszerhez

Nagyon fontos Bosch frissítés: eMTB mód!

A Bosch legújabb fejlesztése az eMTB mód, ami a jelenlegi Sport fokozatot helyettesíti a rendszerben. Használható lesz az összes 2016-tól gyártott CX középmotornál. Ezt az üzemmódot kifejezetten azoknak fejlesztették akik terepen akarnak kerékpározni. Ebben az üzemmódban a rendszer 120-300%-os rásegítés között állítja a motor teljesítményét. Ilyen módon segít nekünk a fékezések utáni gyors kigyorsításokban és az emelkedők leküzdésében.

Mivel itt a rendszer állandóan változtatja a karakterisztikáját és ő dönti el, hogy melyik fokozat a legmegfelelőbb. Nagyjából a kocsik automata váltójához hasonlít de itt nem fokozatok vannak, hanem a Tour, Sport, Turbó módok karakterisztikája között vált.

csm_Bosch-eBike-eMTB-Mode-Chart_EN_5bd98d6146

A rendszer másik célja az, hogy ne keljen váltanunk tekerés közben és mindig az optimális nyomatékot kapjuk a rendszertől. Ezért mi élvezhetjük a terepkerékpározást. Legyen szó bármilyen terepről.

Mivel ez egy dinamikus mód, emiatt itt a becsült hatótáv folyamatosan változik. De a gyár úgy van vele, hogy aki ezt az üzemmódot választja azokat nem elsődlegesen a megtett táv érdekli terepen.

Bosch eMTB mód élőben A Riva-i kerékpár fesztiválon. (a fotó forrása: ebike-mtb.com) Bosch eMTB mód élőben A Riva-i kerékpár fesztiválon. (a fotó forrása: ebike-mtb.com)

Nézd meg legújabb Bosch eBike videónkat az EVObike Youtube csatornáján--››

Írd le véleményed!