Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Riese&Müller Delite Nuvinci HS bemutató videó

Mivel a Riese&Müller csúcs modelljei igen kitűnő minőségűek, így elkezdtünk egy videós sorozatot ahol több termékünket is részletesebben bemutatjuk nektek.

Fogadjátok sok szeretettel első profibb videónkat ahol a Riese&Müller újdonságát a szíjhajtásos, 45 km/h-s, első-hátsó teleszkópos, fokozatmentes agyváltós Nuvinci HS modellt mutatjuk be. Ugye a Bosch hajtásrendszerű kerékpároknál sem mindegy ki építi a gomb köré a kabátot, illetve ki tervezi azt a kerékpárt. Hiába kap számos gyártó már BOSCH hajtásrendszert ha a kerékpár alapvető tervezése során hiba kerül a számításba akkor nem tudja azt az élményt adni mint ami elvárható ezeknél a modelleknél. Az európai piac egyik legnagyobb seregszemléjén az EUROBIKE kiállításon rendszeresen díjnyertes Riese&Müller pontosan a lehető legjobb kerékpárok előállításán dolgozik nem a legolcsóbbén. Itt a szíjhajtás megoldása a 2017-es szezonra kiemelkedő lépés volt hiszen a hátsó rugózott futómű kapcsán ez egy zseniális megoldást kívánt, amit sikeresen valósítottak meg a német, minőségi gyártónál. Ezeknél a modelleknél az alap konfiguráción túl érdekesség még, hogy nem kész kerékpárt kapunk hanem egy közösen az igények szerint konfigurált egyedi kerékpárt.

10 éves múltunk alatt megtanultuk, hogy nem kerékpárt kell eladni hanem megoldásokat. Mi soha nem is adtunk el kerékpárt, mi mindig csak megoldásokat adtunk el. Óriási különbség szerintük a filozófiában, hogy a minőségi kiegészítők egész tárházához is értünk és szívesen ajánljuk őket. Adott kérdéskörre, adott megoldás, így legyen az munkába járás, Földkerülés, túrázás, mindenben tudunk segíteni. Szakértelmünk és tapasztalataink kitérnek a legkülönfélébb területekre is.

Írd le véleményed!