Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Riese&Müller Charger GH Nuvinci 2017

Miért olyan fontos ez a modell a Riese&Müller életében?

Kérem, azért, mert itt büszke lehetsz ha XXXL-es vagy mindenben. Ez az egyetlen olyan Riese&Müller modell a kimondottan teher szállító kerékpárokon (Load, Packster) kívül mely 160 kg-os össz terhelhetőséggel büszkélkedik. Miért olyan nagy szám ez? Akinek már tört el kerékpár váza, felnije, kormánya pontosan tudja, hogy a fizikai fájdalmon túl mekkora gond az anyagi és a lelki sérülés is. Nagyon kevés gyártó nyilatkozik az ilyen paraméterekről de ha meg is teszik elég szűkmarkúan adakoznak.
A Riese&Müller pedelec - eBike-jai mindig 140kg-ot tudnak, a birdy foldingok 120-at és egy egy alacsony átlépésű vagy női modell tud 130 kg-ot. Ahogy az alábbi rövidke EUROBIKE 2016-os videóban is említjük ez az érték mindig együttes össz tömeget jelent. Tehát kerékár + kerékpáros + csomagok! Viszont ez a modell a maga 160 kg-jával nagyon egyedi és ritka. Pedig nem kell itt egyből a vikingeken túl az "Ogre" családra gondolni, egyszerű fejszámolással kijön milyen fontos is ez az érték. Egy erősebb férfi 100 kg + a bringa maga 26 kg + brutális túrán sajnos előfordul 30 kg csomag is = 156 kg! Szuper! Az előbbi súly értékeket szabadon változtathatjuk kivéve a kerékpár önsúlya és a végeredmény az egyenlet másik végén.
A "nuvinci 380" egy ideális, fokozatmentes agyváltó, ami felépítéséből adódóan nem annyira érzékeny a nyomatékra és a szíjas véghajtással tiszta tekerést biztosítanak.

Eurobike 2016 fotó galéria megtekintése--››

Vásárlás--››

Írd le véleményed!