Legutóbb hozzáadott termékek ×

A kosár üres.

Cyclaire Plus pumpa

Cyclaire Plus

Cyclaire

Cyclaire Plus pumpa
8 989 Ft
Cikkszám: cycp2t

Elérhetőség: Készleten

A Cyclaire Plus a világ leghatékonyabb mini-pumpája.  A Cyclaire Plus használata nagyon egyszerű és 8.3 bar nyomást tud biztosítani. A Cyclaire pumpák kezelése olyan könnyű és hatékony, hogy be kellett építeni egy nyomásmérőt annak érdekében, hogy az emberek ne fújják túl a kerekeket. A magas minőségű nyomásmérőre jellemző, hogy bárhol és bármilyen körülmények között a megfelelő nyomásra pumpálható vele a bicikli kereke.

Vagy

Részletek

A Cyclaire kerékpár pumpák tömörek, mégis sokkal hatékonyabbak és kisebb súlyúak, mint a hagyományos pumpák. Ez az alkalmazott egyedi húzó pumpálási rendszernek köszönhető, mely lehetővé teszi, hogy egy húzásra sokkal több levegő kerüljön a kerekekbe, mint hagyományos társaikkal. Olyan mintha egy  benzinkúti pumpa lenne, csak mindez 15cm-es méretben és könnyebben. A Cyclaire pumpák felső kategóriás termékek olyan kivitelezéssel, hogy még a legextrémebb hegyi kerékpárosok igényeit is kielégítik. Megbízhatóak és tartósak, egyszóval igazi főnyereményt jelentenek a kerékpározás iránt rajongóknak. A pumpához jár egy táska is, mellyel a kerékpár vázra vagy az ülés alá, illetve a kormányra  rögzíthetőek, miközben teljes védelmet nyújtanak a készüléknek. A Cyclaire pumpák úgy lettek kifejlesztve, hogy mindenki által könnyen használhatók legyenek. Álló helyzetben is könnyedén használható, nem kell pumpálás közben legörnyedni és a hosszú szalag miatt sokkal nagyobb hatásfokkal fújható fel a kerék, mint egy hagyományos társa esetében. Egy húzás által jóval több levegő juttatható a kerekekbe, mint a piacon megtalálható más mini-pumpák segítségével.

Hogyan használja:

  •  Csatlakoztassa a pumpát a kerékpár szelephez, miután a pumpát a kerék mellé tette
  • A pumpa fúvókájának zárószerkezetét 90 fokkal fordítsa el, érezni fogja, hogy a fúvóka teljesen rászorul a szelepre, így a pumpálás során az összes levegő a kerékbe jut.
  • Lépjen rá a pumpa tetejére (egy kis cipőtalp emblémája jelzi hova). Fogja meg a pumpa markolatát, amit a pumpa bal felső sarkában talál és álljon fel egyenesen.
  • Húzza a markolatot felfelé és máris pumpálja a kereket!

Hogyan működik:

Minden egyes húzásnál, amit a markolat által közvetít a pumpába, a húzó szalag kitekeredik a pumpa belsejéből, miközben egy görgős szerkezetet hoz működésbe. A csiga egy kétvégű dugattyúhoz van csatlakoztatva, így a dugattyú oda-vissza mozog a pumpában található henger belsejében, amíg a csiga fordítva mozog. Ez az egyszerű és ötletes megoldás, amely segítségével a Cyclaire kerékpár pumpa olyan sok levegőt tud egyszerre bejuttatni a kerekekbe. Minél tovább húzza a markolatot, annál többet fordul a csiga és annál több levegőt nyom a dugattyú a kerekekbe. Ez az a rendszer, amely által a Cyclaire pumpák sokkal nagyobb hatásfokkal működnek minden egyes pumpálásnál, mint a hagyományos mini-pumpák és sokkal könnyebben fújják fel a kerekeit nagy nyomásra is.

Hogyan szállítsa?

A Cyclaire pumpák táskával kaphatóak. Ezzel ideálisan rögzíthetők a kerékpárhoz. Ez lehet a váz belső háromszögén belül vagy a nyereg alatt. Ha már rendelkezik hátizsákkal vagy kosárral, amiben a Cyclaire pumpa könnyedén elfér, a tartóját használhatja a szerszámok tárolására vagy akár a pumpával együtt is megoldhatja ezt, hiszen alul van rajta egy külső plusz zseb a kényelem érdekében.

További információk

Márka Cyclaire
Súly 300 gramm
Magasság 15.5 cm
Mélység 5.2 cm
Szélesség 6.6 cm
Extrák hordtáskával együtt
Kiszerelés db
Garancia 1 év

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed!

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?
Értékelem
 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ár:
Érték:
Minőség:

Értékelések (1)

1 elem

eddigi legkényelmesebb pumpám
Eleinte egyáltalán nem értettem, hogyan működik. Kicsit olyan a hangja mintha egy apache helikopter próbálna felszállni de ez csak szobában volt fura szabadba nem is hallani. Most már értem, hogyan működik benne a dugattyú, nagyon ügyes kis szerkezet. Előtte mini pumpákat használtam de ezzel mondjuk lehet is és kényelmes is pumpálni. 300 gramm az nem sok a bringán mivel így kényelmes az 5-8 bar nyomás elérése a gumiban. Nekem az egész olyan bizarr, fura szerzet volt de mivel ajándékba kaptam nem akartam a csúfot beleverni. Ráadásul 6 éve van meg és nem bírt tönkre menni így inkább elismerem, hogy az egyik legjobb kapott ajándékom volt eddig. Mikor megállok vele az úton pumpálni senki nem érti mit csinálok hiszen az eltéphetetlen kevláros szalag húzogatása úgy néz ki mintha egy fűnyírót vagy csónak motort akarnák életre kelteni. Csakhogy a valóságban jól működik az egész fura dugattyús koncepció.
Minőség:
Ár:
Érték:
Véleményezte: airman / Létrehozva: 2016. 01. 07.